Vacatures voor Data Specialisten

Top 5 trends in Data & Analytics voor 2023

Bron: Intordata.eu - 02 januari 2023

Wat staat de toekomst van data engineering en analytics te wachten? In dit artikel delen wij, de top 5 voorspellingen voor 2023 – en daarna.

Net zoals vorig jaar hebben we weer de belangrijkste trends voor de komende jaren verzameld en geven we in dit blog een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen waarvan wij denken dat ze de komende jaren de richting gaan bepalen.

Nieuwe technologieën bieden bedrijven de mogelijkheid om het bedrijf innovatief en concurrerend te maken, natuurlijk blijven dit voorspellingen en proberen we een samenhangend plaatje te schetsen van de ontwikkelingen op het gebied van data.

Deze mogelijke ontwikkelingen krijgen meer betekenis naarmate organisaties hun prioriteiten op het gebied van data beoordelen in het licht van een dreigende recessie. Uw investeringen in data-engineering kunnen het vermogen van uw bedrijf om behendig, innovatief en concurrerend te blijven maken of breken.

Het goede nieuws? Noodzaak is de moeder van alle uitvindingen (Plato), en wij voorspellen dat 2023 een topjaar zal worden voor technologieën die teams helpen tijd, inkomsten en middelen te besparen op DataOps, zodat engineers zich kunnen concentreren op bouwen, opschalen en in het algemeen en meer doen met minder.

Onze top 5 bestaat uit de volgende onderdelen;

 

  • Cloud and Data as a Serivce
  • Data contracts
  • Data quality and governance
  • AI TRiSM
  • Industry Cloud Platforms

Lees verder >>

 

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Datacarriere.com is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.