Werken bij AS Watson

AS Watson is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

AS Watson is marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules in de Benelux vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

Passie, Betrokkenheid, Teamwork, Vakkundigheid & Innovatie

De retailmarkt is constant in beweging, en wij dus ook! De wensen van onze klanten veranderen en het is aan ons om hierin mee te bewegen en relevant en succesvol te blijven. We willen succesvol en flexibel in kunnen spelen op ontwikkelingen, maar ook de verwachtingen van de klant overtreffen. Bij AS Watson streven we voortdurend naar slimmer werken om elke dag beter te worden in wat we doen. Met nieuwe ideeën, nieuwe technologie en nieuwe manieren van werken creëren we meer waarde en betere resultaten. Dat vraagt om passie voor het werk, betrokkenheid, teamwork, vakkundigheid in je werk en enthousiasme voor innovatie. En omdat we snel schakelen, zien we het resultaat heel snel terug in onze winkels in Nederland en België. Heb je eenmaal bij ons gewerkt, dan is geen winkelstraat ooit nog hetzelfde voor jou.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij AS Watson?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Nijborg 17
3927 DA Renswoude
Nederland

Contact en website

+31 318 579 111

Werken-bij-site