Werken bij AZL

Wij zijn ambitieus en groeien. Wij leggen de lat bewust hoog. Die hoge kwaliteit kunnen we alleen waarmaken met getalenteerde en gedreven medewerkers. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen met talenten

AZL is een pensioenuitvoerder van formaat. Wij verzorgen de administratie, de bestuursadvisering en het actuarieel en communicatieadvies voor tientallen pensioenfondsen met duizenden aangesloten werkgevers. Daarmee leveren we een bijdrage aan de toekomst van zo'n 1,3 miljoen werknemers in Nederland.

Onze missie

Wij helpen pensioenfondsen, werkgevers én hun medewerkers met het regelen van een goed en toekomstbestendig collectief pensioen. In het snel veranderend pensioenlandschap staan we samen sterker. Dat is onze overtuiging. Want samen kun je meer, leer je van elkaar en deel je kosten en risico’s. Daar wordt iedereen beter van. Door jarenlange ervaring zijn we veranderexperts geworden. Die verandering geven we altijd vorm samen met onze klanten.

Ons profiel

AZL adviseert en verzorgt al ruim 55 jaar de administratie van tientallen pensioenfondsen met zo'n 1,3 miljoen deelnemers. Pensioenfondsen, werkgevers én hun medewerkers streven naar een optimaal en toekomstbestendig collectief pensioen. Wij maken dit gedeelde streven mogelijk. In het snel veranderend pensioenlandschap is samen hierbij de sleutel. Want samen kun je meer, leer je van elkaar en deel je kosten en risico’s. Daar wordt iedereen beter van. Dankzij onze diepgewortelde kennis van pensioenmaterie, een schat aan ervaring en de wil om hard en nauwkeurig te werken, voeren wij tientallen unieke pensioenregelingen vlekkeloos uit. Door intensief samen te werken met uiteenlopende opdrachtgevers en zo een antwoord te vinden op hun specifieke vragen, zijn wij dé experts in het omgaan met veranderingen.


Ons verhaal

AZL bestaat net zo lang als de meeste Nederlandse pensioenfondsen. Onze wortels liggen in Heerlen, maar we werken door het hele land. Vanuit de mijnstad hebben we wel drie belangrijke eigenschappen meegenomen: gemeenschapszin, hard werken en nuchterheid. Met de tientallen pensioenfondsen die we als klant hebben, vormen we samen het DNA van het Nederlandse pensioenlandschap. We kennen de dilemma’s en de uitdagingen die spelen, én we kennen de oplossingen. Door onze ervaring en grote diversiteit aan opdrachtgevers, zijn we experts in het begeleiden van verandering. Die verandering geven we altijd vorm samen met onze klanten.     

Bij AZL geloven we in een pensioen dat je samen regelt. Want door samen kosten, risico’s en kennis te delen, zijn we allemaal beter af. Die sterke kanten van het stelsel willen we behouden. Tegelijkertijd omarmen we vernieuwing, met bijvoorbeeld meer ruimte voor individuele keuzevrijheid. We leveren een bijdrage aan het versterken van het vertrouwen in het collectief pensioen. Dat doen we door pensioenregelingen begrijpelijk te maken en onze deelnemers duidelijker inzicht te geven in hun persoonlijke financiële toekomst. En door samen met onze klanten en moederbedrijf NN te werken aan nieuwe oplossingen die daarbij helpen. Zo werkt AZL iedere dag aan de toekomst van het Nederlandse collectieve pensioen. We doen dat met elkaar. En voor elkaar.

AZL de toekomst voor elkaar


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij AZL?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Akerstraat 92
6411 HD Heerlen
Nederland

Contact en website

+31 45 576 3333

Werken-bij-site

Vacatures bij AZL

Bekijk hieronder de vacatures die bij AZL worden aangeboden

AZL
Marktconform
Junior
Heerlen of Utrecht
Top vacature
AZL
In overleg
Medior
Utrecht of Heerlen
AZL
2.127 - 3.427
Medior
Heerlen