Werken bij Centric

Een omgeving met een eindeloze hoeveelheid kansen. Dat is waar je op kunt rekenen als je bij Centric werkt. Nu horen we je denken… Wát maakt het werken bij jullie dan zo kansrijk?

De mensen

Ambitieus & betrokken

Bij Centric heb je ambitieuze collega’s om je heen. Betrokken mensen die niets liever doen dan jou, de organisatie, onze klanten én de maatschappij vooruithelpen. We waarderen en inspireren elkaar, en samen gaan we geen uitdaging uit de weg. We durven fouten te maken omdat we geloven dat nieuwe inzichten leiden tot nog betere resultaten, zowel op zakelijk gebied als in jouw persoonlijke groei.

De projecten

Impactvol & vooruitstrevend

Onze collega’s zorgen ervoor dat vitale processen bij opdrachtgevers en in de samenleving áltijd doordraaien. Van ziekenhuizen tot overheden. Van online retailers tot banken. Op het gebied van IT is onze dienstverlening bijzonder breed. Op welk onderdeel jij je ook wilt ontwikkelen, bij Centric maak je deel uit van een internationale organisatie met 1.001 kansrijke projecten.

De expertise

Divers & complex

De meest complexe IT-vraagstukken pakken wij vol vertrouwen aan. We combineren specifieke kennis en software met technologische innovaties, waardoor we dingen doen die ze nergens anders kunnen. Met de hoge kwaliteit en de grote diversiteit van onze dienstverlening omring je jezelf met de kennis en ervaring die je nodigt hebt om uit te groeien tot de expert die jij wilt zijn.

Vacatures bij Centric

Bekijk hieronder de vacatures die bij Centric worden aangeboden

Centric
4.000 - 5.000
Medior
Gouda
Centric
6.812
Senior
Gouda
Centric
Max. 6.000
Medior
Nederland
Centric
4.000 - 5.000
Medior
Gouda